Kannattaako kattohuolto ulkoistaa vai ei?

uusimaa & pirkanmaa | katon huolto | kattohuolto

Kannattaako kattohuolto ulkoistaa vai ei?

Katon huolto tai kattoremontti tulee vastaan kaikilla talon omistajilla jossain vaiheessa. Lue, kannattaako kattohuolto ulkoistaa vai ei, ja kysy tarvittaessa lisää!

kattoremontti / kattoremontit, kattoremontti uusimaa / Kattoremontti pirkanmaa, peltikatto / peltikatot, konesaumakatto / konesaumakatot, konesaumakatto uusimaa / konesaumakatto Pirkanmaa, Profiilipeltikatto / profiilipeltikatot, Profiilipeltikatto Uusimaa / profiilipeltikatto Pirkanmaa, Lukkosaumakatto / lukkosaumakatot, lukkosaumakatto Uusimaa / lukkosaumakatto Pirkanmaa, kuntokartoitus / kuntokartoitukset, Kuntokartoitus uusimaa / kuntokartoitus Pirkanmaa, kattohuolto / kattohuollot, Kattohuolto uusimaa / kattohuolto pirkanmaa, Katon huolto, katon huolto uusimaa / katon huolto pirkanmaa, katon maalaukset, Peltikaton maalaus uusimaa / peltikaton maalaus pirkanmaa, Kattovuoto, vuoto, vuotopäivystys, katon vuotopäivystys, katon vuoto, kattopäivystys, katon päivystys

kattoremontti / kattoremontit, kattoremontti uusimaa / Kattoremontti pirkanmaa, peltikatto / peltikatot, konesaumakatto / konesaumakatot, konesaumakatto uusimaa / konesaumakatto Pirkanmaa, Profiilipeltikatto / profiilipeltikatot, Profiilipeltikatto Uusimaa / profiilipeltikatto Pirkanmaa, Lukkosaumakatto / lukkosaumakatot, lukkosaumakatto Uusimaa / lukkosaumakatto Pirkanmaa, kuntokartoitus / kuntokartoitukset, Kuntokartoitus uusimaa / kuntokartoitus Pirkanmaa, kattohuolto / kattohuollot, Kattohuolto uusimaa / kattohuolto pirkanmaa, Katon huolto, katon huolto uusimaa / katon huolto pirkanmaa, katon maalaukset, Peltikaton maalaus uusimaa / peltikaton maalaus pirkanmaa, Kattovuoto, vuoto, vuotopäivystys, katon vuotopäivystys, katon vuoto, kattopäivystys, katon päivystys

Peltikatto | kattohuolto | katon huolto | uusimaa & pirkanmaa

Katolla on suuri merkitys talon kuntoon – Pidä siis hyvä huoli siitä

Katolla on hyvin tärkeä tehtävä. Se suojaa talon rakenteita, perhettä sekä omaisuutta vaihtelevilta sääolosuhteilta. Kattoa ei kuluta ainoastaan rankat syyssateet ja kirpeä pakkanen, vaan myös kesäinen auringonpaiste voi aiheuttaa vaurioita. Tämän lisäksi roskat sekä sammal ja muunlaiset kasvustot lyhentävät katon käyttöikää. Mitä paremmin pidät huolta kotisi katosta, sitä paremmin se kestää ja suojaa – huoltamaton katto voi tulla tiensä päähän vuosia aikaisemmin.

Mikäli kotisi katolla komeilee esimerkiksi peltikatto, saatat pähkäillä, milloin peltikatto kannattaa huoltaa, ja kannattaako kattohuolto ulkoistaa vai ei? Me Pläkkärit suosittelemme, että katto kuin katto huolletaan säännöllisesti, eli kahdesti vuodessa. Kattohuollot ovat ajankohtaisia usein etenkin keväällä, sillä talven koettelemat peltikatot saattavat tarvita pikaista kattoremonttia. Vuoden toinen kattohuolto kannattaa ajoittaa syksyyn, ennen talven tuloa. 

kattoremontti / kattoremontit, kattoremontti uusimaa / Kattoremontti pirkanmaa, peltikatto / peltikatot, konesaumakatto / konesaumakatot, konesaumakatto uusimaa / konesaumakatto Pirkanmaa, Profiilipeltikatto / profiilipeltikatot, Profiilipeltikatto Uusimaa / profiilipeltikatto Pirkanmaa, Lukkosaumakatto / lukkosaumakatot, lukkosaumakatto Uusimaa / lukkosaumakatto Pirkanmaa, kuntokartoitus / kuntokartoitukset, Kuntokartoitus uusimaa / kuntokartoitus Pirkanmaa, kattohuolto / kattohuollot, Kattohuolto uusimaa / kattohuolto pirkanmaa, Katon huolto, katon huolto uusimaa / katon huolto pirkanmaa, katon maalaukset, Peltikaton maalaus uusimaa / peltikaton maalaus pirkanmaa, Kattovuoto, vuoto, vuotopäivystys, katon vuotopäivystys, katon vuoto, kattopäivystys, katon päivystys


kattoremontti / kattoremontit, kattoremontti uusimaa / Kattoremontti pirkanmaa, peltikatto / peltikatot, konesaumakatto / konesaumakatot, konesaumakatto uusimaa / konesaumakatto Pirkanmaa, Profiilipeltikatto / profiilipeltikatot, Profiilipeltikatto Uusimaa / profiilipeltikatto Pirkanmaa, Lukkosaumakatto / lukkosaumakatot, lukkosaumakatto Uusimaa / lukkosaumakatto Pirkanmaa, kuntokartoitus / kuntokartoitukset, Kuntokartoitus uusimaa / kuntokartoitus Pirkanmaa, kattohuolto / kattohuollot, Kattohuolto uusimaa / kattohuolto pirkanmaa, Katon huolto, katon huolto uusimaa / katon huolto pirkanmaa, katon maalaukset, Peltikaton maalaus uusimaa / peltikaton maalaus pirkanmaa, Kattovuoto, vuoto, vuotopäivystys, katon vuotopäivystys, katon vuoto, kattopäivystys, katon päivystys

Kolme syytä, miksi säännöllinen katon huolto on tarpeen

Huoltamaton peltikatto haurastuu, kuluu ja vaatii usein koko katon uusimisen ennen aikojaan. Fiksua on tarkistaa säännöllisesti etenkin läpiviennit, saumaukset, jiirit sekä kattoturvatuotteiden kiinnitys ja toimivuus. Näiden lisäksi myös vesikaton alapuolisten rakenteiden tutkiminen on tärkeää, sillä esimerkiksi kosteus rakenteissa saattaa olla syypää kodin homeongelmaan. Kokonaisvaltainen kattohuolto antaa sinulle käsityksen siitä, miten kotisi kenties tärkein julkisivu voi. 

peltikatto, peltikatto uusimaa, peltikatto pirkanmaa, peltikatot, profiilipeltikatto, konesaumakatto, lukkosaumakatto

1. Säännöllinen katon huolto pidentää katon käyttöikää

Esimerkiksi hyvin huollettu peltikatto saattaa hyvinkin palvella jopa 100 vuotta. Mikäli peltikatto jää puhdistamatta roskista ja kasvustosta, jää kosteus muhimaan katon pinnalle. Peltikatto ruostuu ja tiilikatto sekä huopakatto sammaloituu. Kattohuolto on paras tapa pitää peltikatto käytössä pitkään, sillä huoltamattoman katon käyttöikä voi lyhentyä jopa 20 vuodella. 

2. Ajoissa tehty katon huolto voi säästää sinulta tuhansia euroja

Kattohuolto saattaa tuntua turhalta menoerältä, mutta sitä se ei ole. Todellisuudessa sinun on mahdollista säästää säännöllisellä kattohuollolla jopa kymmeniä tuhansia euroja, sillä huollon yhteydessä havaittujen mahdollisten vaurioiden korjaaminen ennaltaehkäisee hintavien ongelmien, ja täten arvokkaiden kattoremonttien syntymistä. 

Koko peltikaton ennenaikainen uusiminen johtuu usein katon huoltotoimenpiteiden laiminlyönnistä. Esimerkiksi katon ruostumista tai läpivientien vuotamista ei välttämättä havaitse ajoissa, mikäli peltikaton kuntoa ei koskaan kartoita alan ammattilainen. 

3. Kodin viides julkisivu eli katto pysyy kauniina

Vaikka katon paikka on korkeuksissa, on sillä silti merkittävä vaikutus kodin ja koko asuinalueen yleisilmeeseen – katto saattaa olla ensimmäinen asia, jonka ihmiset näkevät kodistasi. Katon huolto pitää huolen myös talon arvosta tehden vaikutuksen esimerkiksi asunnon ostajiin, mikäli luopumisen aika tulee. Ruostunut ja haalistunut peltikatto saa kodin näyttämään vanhalta, kun taas huoltomaalattu, siisti peltikatto nuorentaa helposti jopa vanhankin asunnon ulkonäköä.

kattoremontti / kattoremontit, kattoremontti uusimaa / Kattoremontti pirkanmaa, peltikatto / peltikatot, konesaumakatto / konesaumakatot, konesaumakatto uusimaa / konesaumakatto Pirkanmaa, Profiilipeltikatto / profiilipeltikatot, Profiilipeltikatto Uusimaa / profiilipeltikatto Pirkanmaa, Lukkosaumakatto / lukkosaumakatot, lukkosaumakatto Uusimaa / lukkosaumakatto Pirkanmaa, kuntokartoitus / kuntokartoitukset, Kuntokartoitus uusimaa / kuntokartoitus Pirkanmaa, kattohuolto / kattohuollot, Kattohuolto uusimaa / kattohuolto pirkanmaa, Katon huolto, katon huolto uusimaa / katon huolto pirkanmaa, katon maalaukset, Peltikaton maalaus uusimaa / peltikaton maalaus pirkanmaa, Kattovuoto, vuoto, vuotopäivystys, katon vuotopäivystys, katon vuoto, kattopäivystys, katon päivystys


Voiko kattohuoltoa tehdä itse?

Jos tiedät, kuinka alipainetuulettimien lisääminen, läpivientien uudelleen pellittäminen tai reikien tinaus hoituu käytännössä, saattaa sinulla olla tarvittava osaaminen kattohuollon tekemiseen. Mikäli nämä katon huoltoon vaaditut osa-alueet eivät kuulostaneet tutuilta, on mitä todennäköisemmin järkevintä jättää kattoremontti ammattilaiselle.

Kattohuolto vaatii tietämystä katoista – virheiden tekeminen saattaa tulla kalliiksi. Kodin katon kevytpesun voi usein tehdä itse, mikäli sinulla on esimerkiksi kokemusta kattoalalta. Katon huollon yhteydessä on kuitenkin syytä tehdä myös huolellinen kuntotarkastus, joka vaatii ammattitaitoa. Katseet kestävään lopputulokseen pääset vaivatta ottamalla avuksi Pläkkärit vuosien kokemuksella.

Jos sinulla on harkinnassa tehdä itse kattoremontti, sinun on hyvä ensin selvittää nämä asiat:

 1. Tarve: Miksi kattoremontti tarvitaan? Onko katto vuotanut, vai onko katto jo niin vanha, että sen kunto on heikentynyt?
 2. Hyödyt: Kauanko kattohuolto antaa peltikatolle lisäaikaa?
 3. Kuinka paljon kiinteistösi kattohuolto maksaisi?
 4. Budjetti: Kuinka paljon rahaa sinulla on käytettävissä kattoremonttiin? Muista huomioida myös mahdolliset yllättävät kustannukset.
 5. Kattomateriaali: Mitä kattomateriaalia haluat käyttää uudessa katossa? Esimerkiksi tiili-, pelti- ja huopakatteet ovat yleisiä vaihtoehtoja.
 6. Kattoremontin laajuus: Mitä kaikkea kattoremonttiin sisältyy? Tarvitaanko esimerkiksi katon rakenteiden korjaamista tai uusimista?
 7. Lupa- ja ilmoitusasiat: Tarvitaanko kattoremonttiin rakennuslupa tai ilmoitus? Tarkista paikalliset määräykset ja vaatimukset.
 8. Aikataulu: Aikatauluta katon huolto hyvin. Huomioi mahdolliset viivästykset ja sääolosuhteet, jotka voivat vaikuttaa työn etenemiseen.
 9. Asukkaiden turvallisuus: Muista huolehtia asukkaiden turvallisuudesta remontin aikana. Huomioi esimerkiksi telineiden ja turvavarusteiden käyttö sekä mahdollinen työskentely korkealla maanpinnasta.

Kattohuolto on usein fiksuinta ulkoistaa

Vastaus kysymykseen “kannattaako kattohuolto ulkoistaa vai ei?” on varsin simppeli: tee ainoastaan se, mitä osaat. Mikäli kattohuolto ja kattoremontit yleisesti eivät ole sinulle tuttuja juttuja, kannattaa kattohuollot jättää suosiolla ammattilaiselle. 

1. Katolle kiipeäminen voi olla vaarallista

Katolle kiipeämisessä on toki myös omat vaaransa, sillä katolta alas on useampi metri. Esimerkiksi liukastuminen peltikaton märällä pinnalla pesun yhteydessä tai kattoturvatuotteiden väärinkäyttö saattaa aiheuttaa ikävän onnettomuuden. 

2. Netistä ei välttämättä löydy vastausta kaikkeen

On täysin totta, että Google on täynnä kattoremontti -ohjeita niksipirkoille, mutta kuitenkin pahimmassa tapauksessa vinkkivitoset saattavat olla haitaksi. Ohjeiden laatijan peltikatto voi olla täysin erilainen kuin sinun, joten tein itse ja säästin saattaakin aiheuttaa ainoastaan lisäkustannuksia. 

3. Kattohuolto vie tietysti aina kallisarvoista aikaa

Ammattilaiselta kattohuollot käyvät nopeasti ja näppärästi, mutta tavalliselta kodin omistajalta kattoremontti saattaisi viedä aikaa oletettua kauemmin. Sillä välin kun me huollamme kotisi peltikaton, voit keskittyä tekemään asioita, joita rakastat.

Kattohuolto hyvään hintaan, aina aikataulussa ja ammattitaidolla

Mikäli valintasi kattosi kumppaniksi on asiantuntija, kannattaa valita sopiva ammattilainen huolella. Me Pläkkärit panostamme kokonaisvaltaiseen katon huoltoon, jonka ensimmäinen vaihe on aina katon kuntotarkastus. Tämän jälkeen laadimme kirjallisen huoltosuunnitelman ja annamme sinulle pitävän tarjouksen.

Pläkkärit Oy, artikkelit 

kattoremontti / kattoremontit, 
kattoremontti uusimaa / Kattoremontti pirkanmaa, 

Peltikatto / Peltikatot,
peltikatto uusimaa / peltikatto pirkanmaa, 

konesaumakatto / konesaumakatot, 
konesaumakatto uusimaa / konesaumakatto Pirkanmaa,

Profiilipeltikatto / profiilipeltikatot,
Profiilipeltikatto Uusimaa / profiilipeltikatto Pirkanmaa

kuntokartoitus / kuntokartoitukset,
Kuntokartoitus uusimaa / kuntokartoitus Pirkanmaa

kattohuolto / kattohuollot,
Kattohuolto uusimaa / kattohuolto pirkanmaa,
katon huolto uusimaa / katon huolto pirkanmaa, 

katon maalaukset,
Peltikaton maalaus uusimaa / peltikaton maalaus pirkanmaa

1. Kuntokartoitus

Pläkkärit Oy, artikkelit 

kattoremontti / kattoremontit, 
kattoremontti uusimaa / Kattoremontti pirkanmaa, 

Peltikatto / Peltikatot,
peltikatto uusimaa / peltikatto pirkanmaa, 

konesaumakatto / konesaumakatot, 
konesaumakatto uusimaa / konesaumakatto Pirkanmaa,

Profiilipeltikatto / profiilipeltikatot,
Profiilipeltikatto Uusimaa / profiilipeltikatto Pirkanmaa

kuntokartoitus / kuntokartoitukset,
Kuntokartoitus uusimaa / kuntokartoitus Pirkanmaa

kattohuolto / kattohuollot,
Kattohuolto uusimaa / kattohuolto pirkanmaa,
katon huolto uusimaa / katon huolto pirkanmaa, 

katon maalaukset,
Peltikaton maalaus uusimaa / peltikaton maalaus pirkanmaa

2. Korjaus-suunnitelma
& tarjous

Pläkkärit Oy, artikkelit 

kattoremontti / kattoremontit, 
kattoremontti uusimaa / Kattoremontti pirkanmaa, 

Peltikatto / Peltikatot,
peltikatto uusimaa / peltikatto pirkanmaa, 

konesaumakatto / konesaumakatot, 
konesaumakatto uusimaa / konesaumakatto Pirkanmaa,

Profiilipeltikatto / profiilipeltikatot,
Profiilipeltikatto Uusimaa / profiilipeltikatto Pirkanmaa

kuntokartoitus / kuntokartoitukset,
Kuntokartoitus uusimaa / kuntokartoitus Pirkanmaa

kattohuolto / kattohuollot,
Kattohuolto uusimaa / kattohuolto pirkanmaa,
katon huolto uusimaa / katon huolto pirkanmaa, 

katon maalaukset,
Peltikaton maalaus uusimaa / peltikaton maalaus pirkanmaa

3. Kirjallinen sopimus

Pläkkärit Oy, artikkelit 

kattoremontti / kattoremontit, 
kattoremontti uusimaa / Kattoremontti pirkanmaa, 

Peltikatto / Peltikatot,
peltikatto uusimaa / peltikatto pirkanmaa, 

konesaumakatto / konesaumakatot, 
konesaumakatto uusimaa / konesaumakatto Pirkanmaa,

Profiilipeltikatto / profiilipeltikatot,
Profiilipeltikatto Uusimaa / profiilipeltikatto Pirkanmaa

kuntokartoitus / kuntokartoitukset,
Kuntokartoitus uusimaa / kuntokartoitus Pirkanmaa

kattohuolto / kattohuollot,
Kattohuolto uusimaa / kattohuolto pirkanmaa,
katon huolto uusimaa / katon huolto pirkanmaa, 

katon maalaukset,
Peltikaton maalaus uusimaa / peltikaton maalaus pirkanmaa

4. Palvelun toteutus

Katon huolto räätälöidään katon tarpeiden mukaan. Hoidamme tarvittavat huoltotyöt, kuten lumenpudotukset, läpivientien massaukset, tuuletusputkien lisäämiset ja rännien puhdistukset sovitussa aikataulussa sovittuun hintaan. 

Teemme kattohuollot Uusimaan sekä Pirkanmaan alueilla. Jos peltikattosi kunto mietityttää, varaa meiltä maksuton kuntokartoitus, tai ota suoraan yhteyttä alueellisiin myyjiimme!

kattoremontti / kattoremontit, kattoremontti uusimaa / Kattoremontti pirkanmaa, peltikatto / peltikatot, konesaumakatto / konesaumakatot, konesaumakatto uusimaa / konesaumakatto Pirkanmaa, Profiilipeltikatto / profiilipeltikatot, Profiilipeltikatto Uusimaa / profiilipeltikatto Pirkanmaa, Lukkosaumakatto / lukkosaumakatot, lukkosaumakatto Uusimaa / lukkosaumakatto Pirkanmaa, kuntokartoitus / kuntokartoitukset, Kuntokartoitus uusimaa / kuntokartoitus Pirkanmaa, kattohuolto / kattohuollot, Kattohuolto uusimaa / kattohuolto pirkanmaa, Katon huolto, katon huolto uusimaa / katon huolto pirkanmaa, katon maalaukset, Peltikaton maalaus uusimaa / peltikaton maalaus pirkanmaa, Kattovuoto, vuoto, vuotopäivystys, katon vuotopäivystys, katon vuoto, kattopäivystys, katon päivystys

kattoremontti / kattoremontit, kattoremontti uusimaa / Kattoremontti pirkanmaa, peltikatto / peltikatot, konesaumakatto / konesaumakatot, konesaumakatto uusimaa / konesaumakatto Pirkanmaa, Profiilipeltikatto / profiilipeltikatot, Profiilipeltikatto Uusimaa / profiilipeltikatto Pirkanmaa, Lukkosaumakatto / lukkosaumakatot, lukkosaumakatto Uusimaa / lukkosaumakatto Pirkanmaa, kuntokartoitus / kuntokartoitukset, Kuntokartoitus uusimaa / kuntokartoitus Pirkanmaa, kattohuolto / kattohuollot, Kattohuolto uusimaa / kattohuolto pirkanmaa, Katon huolto, katon huolto uusimaa / katon huolto pirkanmaa, katon maalaukset, Peltikaton maalaus uusimaa / peltikaton maalaus pirkanmaa, Kattovuoto, vuoto, vuotopäivystys, katon vuotopäivystys, katon vuoto, kattopäivystys, katon päivystys

Peltikatto | kattohuolto | katon huolto | uusimaa & pirkanmaa

Ota yhteyttä & tilaa kattohuolto Uudenmaan & Pirkanmaan alueella!

Kattohuollot, Uusimaa

Kattohuollot, Pirkanmaa

kattoremontti / kattoremontit, kattoremontti uusimaa / Kattoremontti pirkanmaa, konesaumakatto / konesaumakatot, konesaumakatto uusimaa / konesaumakatto Pirkanmaa, Profiilipeltikatto / profiilipeltikatot, Profiilipeltikatto Uusimaa / profiilipeltikatto Pirkanmaa, Lukkosaumakatto / lukkosaumakatot, lukkosaumakatto Uusimaa / lukkosaumakatto Pirkanmaa, kuntokartoitus / kuntokartoitukset, Kuntokartoitus uusimaa / kuntokartoitus Pirkanmaa, kattohuolto / kattohuollot, Kattohuolto uusimaa / kattohuolto pirkanmaa, Katon huolto, katon huolto uusimaa / katon huolto pirkanmaa, katon maalaukset, Peltikaton maalaus uusimaa / peltikaton maalaus pirkanmaa, Kattovuoto, vuoto, vuotopäivystys, katon vuotopäivystys, katon vuoto, kattopäivystys, katon päivystys

Tutustu Pläkkäreiden palveluihin:

kattoremontti / kattoremontit, 
kattoremontti uusimaa / Kattoremontti pirkanmaa, 

Peltikatot,
peltikatto uusimaa / peltikatto pirkanmaa, 

konesaumakatto / konesaumakatot, 
konesaumakatto uusimaa / konesaumakatto Pirkanmaa,

kuntokartoitus / kuntokartoitukset,
Kuntokartoitus uusimaa / kuntokartoitus Pirkanmaa

kattohuolto / kattohuollot,
Kattohuolto uusimaa / kattohuolto pirkanmaa,
Katon huolto, katon huolto uusimaa / katon huolto pirkanmaa, 

Kattovuoto, vuoto, vuotopäivystys, katon vuotopäivystys, katon vuoto, kattopäivystys, katon päivystys

Konesaumakatot

Tilaa Pläkkäreiden suosituin palvelu eli konesaumakatto kiinteistöösi! Teemme konesaumakatot niin yksityisille kuin yritystahoille.

kattoremontti / kattoremontit, 
kattoremontti uusimaa / Kattoremontti pirkanmaa, 

Peltikatot,
peltikatto uusimaa / peltikatto pirkanmaa, 

Profiilipeltikatto / profiilipeltikatot,
Profiilipeltikatto Uusimaa / profiilipeltikatto Pirkanmaa

kuntokartoitus / kuntokartoitukset,
Kuntokartoitus uusimaa / kuntokartoitus Pirkanmaa

kattohuolto / kattohuollot,
Kattohuolto uusimaa / kattohuolto pirkanmaa,
Katon huolto, katon huolto uusimaa / katon huolto pirkanmaa, 

katon maalaukset,
Peltikaton maalaus uusimaa / peltikaton maalaus pirkanmaa 

Kattovuoto, vuoto, vuotopäivystys, katon vuotopäivystys, katon vuoto, kattopäivystys, katon päivystys

Profiilipeltikatot

Pläkkärit tekee tarvitsemasi profiilipeltikatot ammattitaidolla, näyttävällä lopputuloksella. Lue, mikä profiilipeltikatto on, ja pyydä tarjous!

kattoremontti / kattoremontit, 
kattoremontti uusimaa / Kattoremontti pirkanmaa, 

Peltikatot,
peltikatto uusimaa / peltikatto pirkanmaa, 

Lukkosaumakatto / lukkosaumakatot,
lukkosaumakatto Uusimaa / lukkosaumakatto Pirkanmaa

kuntokartoitus / kuntokartoitukset,
Kuntokartoitus uusimaa / kuntokartoitus Pirkanmaa

kattohuolto / kattohuollot,
Kattohuolto uusimaa / kattohuolto pirkanmaa,
Katon huolto, katon huolto uusimaa / katon huolto pirkanmaa, 

katon maalaukset,
Peltikaton maalaus uusimaa / peltikaton maalaus pirkanmaa 

Kattovuoto, vuoto, vuotopäivystys, katon vuotopäivystys, katon vuoto, kattopäivystys, katon päivystys

Lukkosaumakatot

Pläkkäreiltä voit tilata myös lukkosaumakatot. Lue, mikä lukkosaumakatto on, ja pyydä kattopalvelusta tarjous!

kattoremontti / kattoremontit, 
kattoremontti uusimaa / Kattoremontti pirkanmaa, 

Peltikatot,
peltikatto uusimaa / peltikatto pirkanmaa, 

konesaumakatto / konesaumakatot, 
konesaumakatto uusimaa / konesaumakatto Pirkanmaa,

Profiilipeltikatto / profiilipeltikatot,
Profiilipeltikatto Uusimaa / profiilipeltikatto Pirkanmaa

Lukkosaumakatto / lukkosaumakatot,
lukkosaumakatto Uusimaa / lukkosaumakatto Pirkanmaa

kuntokartoitus / kuntokartoitukset,
Kuntokartoitus uusimaa / kuntokartoitus Pirkanmaa

kattohuolto / kattohuollot,
Kattohuolto uusimaa / kattohuolto pirkanmaa,
Katon huolto, katon huolto uusimaa / katon huolto pirkanmaa, 

katon maalaukset,
Peltikaton maalaus uusimaa / peltikaton maalaus pirkanmaa 

Kattovuoto, vuoto, vuotopäivystys, katon vuotopäivystys, katon vuoto, kattopäivystys, katon päivystys

Kattohuollot

Teemme myös kiinteistösi kattohuollot ja muut kattoremontit puolestasi, laadulla ja nopeasti. 

kattoremontti / kattoremontit, 
kattoremontti uusimaa / Kattoremontti pirkanmaa, 

Peltikatot,
peltikatto uusimaa / peltikatto pirkanmaa, 

konesaumakatto / konesaumakatot, 
konesaumakatto uusimaa / konesaumakatto Pirkanmaa,

Profiilipeltikatto / profiilipeltikatot,
Profiilipeltikatto Uusimaa / profiilipeltikatto Pirkanmaa

Lukkosaumakatto / lukkosaumakatot,
lukkosaumakatto Uusimaa / lukkosaumakatto Pirkanmaa

kuntokartoitus / kuntokartoitukset,
Kuntokartoitus uusimaa / kuntokartoitus Pirkanmaa

kattohuolto / kattohuollot,
Kattohuolto uusimaa / kattohuolto pirkanmaa,
Katon huolto, katon huolto uusimaa / katon huolto pirkanmaa, 

katon maalaukset,
Peltikaton maalaus uusimaa / peltikaton maalaus pirkanmaa 

Kattovuoto, vuoto, vuotopäivystys, katon vuotopäivystys, katon vuoto, kattopäivystys, katon päivystys

Katon maalaus

Pläkkärit tekee katon maalauspalveluita yksityisille sekä yrityskiinteistöille. Tutustu maalauspalveluumme & varaa maksuton kuntokartoitus!


Seuraa Pläkkäreiden arkea myös sosiaalisessa mediassa!

Pläkkärit ovat aktiivisia myös Instagramissa, Facebookissa ja Youtubessa. Käy kurkkaamassa, kuinka kattoremontit & kattohuollot toteutetaan Pläkkäreillä, ja ota kanavamme seurantaan!

Työmme jälkeä Instagramissa

%d bloggaajaa tykkää tästä: